Skip to main content

Activiteiten in de buurt

Parc Boverie

Museum La Bovarie in Luik, niet vergeten het nieuwe station te bezoeken

De Grotten Van Han

De Grotten van Han is één van de grootste grottenstelsels van Europa.

Blégny-mijnen

Een unieke ervaring in de ondergrondse verdiepen – 30 en – 60 meter ! De mijn is een fascinerende en mysterieuze wereld

Rue du Bois

Voor Liefhebbers van mountainbiken is ons huis een uitstekend punt van vertrek. in de omgeving liggen tal van geschikte mountainbikes routes over de ruige bospaden van de Ardennen. In Durbuy zijn diversen bedrijven die mountainbikes verhuren.

Kasteel van Modave

Zijn geschiedenis … Het kasteel werd bewoond door vermaarde eigenaars waaronder de Graaf de Marchin aan wie het zijn huidige uitzicht dankt. In de loop van zijn geschiedenis werd het ook bewoond door Maximiliaan-Henri van Beieren, Prins-Bisschop van Luik, de kardinaal von Fürstenberg of nog de families de Montmorency, Lamarche en Braconier. Sedert 1941 is het eigendom van VIVAQUA (oud Brusselse Intercommunale Watermaatschappij). Zijn architectuur … Het kasteel van Modave dat in de Middeleeuwen werd gebouwd, werd in het midden van de 17de eeuw gedeeltelijk verwoest. Vervolgens werd het gerestaureerd en kreeg het een klassieke gevel waardoor het een elegant buitenhuis werd. De eertijds aangelegde Franse tuinen verhogen nog de charme ervan.

Ourthe

Af en toe heeft iedereen nood aan rust, frisse lucht en ontspanning. Ga daarom, samen met uw familie of vrienden, gezellig kajakken langs het mooiste deel van de Ourthe-vallei. En laad uw batterijen op in de prachtige natuuromgeving van de Belgische Ardennen. U wordt per bus van het domein naar de vertrekplaats gebracht. U glijdt voorbij aan de Kraaienrots en aan de burcht van Logne.

Bomal

Streekmarkt. Elke zondagmorgen een authentieke Belgische weekmarkt.

Golf de Durbuy

De golfbaan bevindt zich op enkele kilometers van de kleinste “stad” ter wereld. Het is een ware familieclub, toegankelijk voor elke typer golfer (ontdek onze toegangs regels). Onze faciliteiten omvatten een 18-holes par 72 baan, ontworpen in 1991 door architect Fred Hawtree. De golfbanen binnen zich in een unieke en prachtige natuurlijke omgeving. We beschikken tevens over een compacte 9-holes golfbaan en uitgebreide trainingsfaciliteiten zoals een driving range, putting green, pitching area van hoog niveau. U vindt er als golfer een extra uitdaging door het landschap, de omgeving en de ligging.

Het Labyrint van Barvaux

Met elk jaar een ander thema!