Skip to main content

De omgeving

Vertoeven in de Durbuy-regio is bijzonder, dankzij het prachtige decor. De superbe panorama’s, de beken en de bossen zullen u niet snel vervelen.

Vakantieparkluxe
Onze bungalow staat op een rustiek vakantiepark Le Boulac. Omdat de vakantiewoning omringd is met bomen is het toch heerlijk rustig. Wel kunt u volop profiteren van de vakantieparkluxe, zoals de verkoop van ochtendkranten, verhuur van films, een buitenzwembad, twee tennisbanen en vismeren. In de zomermaanden zijn er zelfs speciale sport- en spelprogramma’s voor kinderen. Ook is er een restaurant Auberge Le Hibou. ook de website vermelden? , dat naast een hapje en een drankje ook uitstekende warme maaltijden serveert.

Volop vertier
Buiten het park zijn allerlei avonturen te beleven. Hieronder een greep uit de talloze mogelijkheden.

In de Ardennen kunt u naar hartenlust wandelen, fietsen, kajakken, klimmen, paardrijden, golfen, snowboarden, langlaufen en nog veel meer!

Het oude hart van Durbuy (1331) is schitterend en een bezoek waard. Tijdens een wandeling door de middeleeuwse steegjes zult u de charmes van Durbuy niet kunnen weerstaan.

Bovenop op een bergtop vindt u Le Château Fort de Logne. Op deze burcht kunt u de middeleeuwen herbeleven! Het schitterende panorama en de vrij rondvliegende arenden, buizerds, uilen, valken en gieren doen de rest.

In de indrukwekkende omgeving van Harzé wordt in het Maalderij- en Bakkerijmuseum de wonderlijke geschiedenis van het brood verteld.

De knusse dorpsmarkten zijn ook een bezoek waard. Velen toeristen bezoeken het speelgoedmuseum in Ferrières. Aan de oevers van de Ourthe zijn verschillende grotten te bezoeken.

Dat én meer, in Izier (Durbuy)

Impressie