HET PARK

Het park

Vakantiepark Le Boulac is gelegen te Izier nabij Durbuy, midden in de Belgische Ardennen. Dit unieke domein, gelegen op de hellingen van een prachtige vallei, werd door de Waalse overheid erkend als “Village de Vacances”. Le Boulac behaalde drie eikenbomen onder het Vilvac keurmerk, een erkenning van de kwaliteiten van dit vakantiepark.

Le Boulac bestaat uit 105 bungalows die ruim verdeeld liggen over het domein, zo kunnen de gasten genieten van rust en natuur maar kunnen ook kinderen onbezorgd de omgeving en de vele faciliteiten van het vakantiepark verkennen. In de zomer zorgt een animatieteam ervoor dat kinderen een topvakantie beleven, en ouders even op adem kunnen komen.

Voor natuurliefhebbers zijn de bungalows een perfecte startplaats voor het maken van lange wandelingen in de Ourthevallei. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen met onder andere de vele mountainbike routes en de talrijke (survival) activiteiten rond Durbuy. Ook de cultuur liefhebber blijft in deze streek met gezellige dorpen, artisanale brouwerijen en unieke musea niet op zijn honger zitten.

Het vakantiepark zelf biedt tal van faciliteiten, zoals een restaurant met gezellig open en overdekt terras, zwembad, twee tennisbanen, speeltuin en mountainbike verhuur. In de zomer zijn er tal van initiatieven, zo organiseert de receptie kinderanimatie, is er bij het zwembad altijd wat te beleven en zorgen de uitbaters van Auberge Le Hibou op tijd voor een barbecue of een heerlijk buffet.

Meer informatie vindt u op: www.boulac.be

Klik hier voor een overzicht van alle evenementen.